Vendégkönyv


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezõ

Robotellenőr, és Adatvédelmi tájékoztató
Kérem írja be az itt látható betű-szám sort!
A vendégkönyv-bejegyzés elküldésével tudomásul veszi, hogy a megadott név harmadik fél számára semmilyen esetben sem kerül átadásra, valódiságát nem ellenőrizzük, így anoním módon is írhat a vendégkönyvbe. Az email cím mező kitöltése nem kötelező. Az elküldött vendégkönyv-bejegyzés publikus lesz, bárki számára olvasható, aki a honlapot böngészi. Bejegyzésének, adatainak a törlését bármikor kérheti a rendelo@drcsallomaria.hu email-címre történő üzenet küldéssel.
7 + 6=

(38)
>
(38) Marczal Mónika
2024
email

A doktornő nagyon alapos, előzményeket is alaposan megnèzte, kikérdezett. Kedves, türelmes volt, és emberséges nagyon. Ezentúl csak hozzá fogok járni.

(37) Horváthné Németh Beatrix
2023
email

Már az első alkalommal úgy fogadott doktornő mint egy régi ismerőst,ami abszolút oldotta a bennem lévő feszültséget.Alapos,kedves és bármit lehet kérdezni Tőle.Szerintem egy Angyal!

(36) Heimberger Istvánné
2023
email

A Doktornő kedves, vidám lénye nyugalmat áraszt. Szorongásomat pillanatok alatt oldja. Nagy odafigyeléssel, türelemmel hallgat meg.Életem 69 évében Ő az első, akiben ennyi empátia van.Kívánok sok boldogságot!


(35) Vivien
2023
email

Évek óta a doktornőhöz járok. Hálás vagyok a kedvességéért és a profizmusáért! Az alapvetően kellemetlen helyzet helyett a vizsgálatok mindig jó hangulatban telnek. Tudom, hogy 110%-ban bízhatok a doktornőben és ez nagyon megnyugtató tud lenni! :)

(34) Csertánné Nagy Nikolett
2023
email

Szep estét!
Szerintem nagyon nagyon barátságos es aranyos a doktornő es 2 terhesség alatt is önhöz jártam es maximálisan elégedett voltam . Csak ajánlani tudom masnak is.
Igaz mi mar el költöztünk igy mar nem tudok önhöz jarni ha kell.
Viszont minden jot kívánok Önnek Doktornő
Es kellemes ünnepeket kívánunk
Üdv :

(33) Brenn Margit
2023

Ha valaki egy aranykezű és aranyszivű orvost keres, akkor a doktornőnél jó helyen jár.
Mind emberileg, mind szakmailag le a kalappal előtte. Nagyon sok ilyen orvosra lenne szükség !


(32) Véber Alexandra
2023
email

Mindenkinek csak ajánlani tudom a doktornőt! Nagyon kedves, türelmes, alapos. Idejét nem sajnálva minden kérdésre válaszol. Örülök, hogy rátaláltam!

(31) Humpók Kata
2023

Nagyon szeretem a Doktornőt, jó szakembernek és magánembernek tartom.
Áldott ünnepet kívánok

(30) Bódis Veronika
2023
email

A LEGJOBB doktornő! Türelmes,alapos, válaszol minden kérdésre, segítőkèsz! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

(29) Zara
2023
url  email

Test XNN8cdsjnhbr423bdshbfgsdfg dsahgt4eghsfg

(28) Peti
2023
url 

Köszi!

(27) Forintos Heni
2023
email

A Doktornő nagyon kedves,precíz,alapos.Nem sajnálja az időt a betegre.Nem bántam meg hogy hozzá mentem vizsgálatra,csak ajánlani tudom.

(26) sd
2022
url 

Egészséges életmód

(25) Egészséges életmód!
2022
url 

Köszönöm!

(24) Bárdossy Ilona
2022
email

Minden női ismerősömnek csak ajánlani tudom, én 28 éve ,hogy a doktornőhőz járok . Preciz , lelkiismeretes , segítőkész idejét nem sajnalva minden kérdésre válaszol .Köszönöm.

(23) F. Boglárka 25
2021

Tisztelt Doktornő!

Már 7 éve a Doktornőhöz járok az éves kontroll vizsgálatra, illetve bármikor fordulhattam Önhöz probléma esetén. Édesanyám sürgősségi műtétet is segítette, mindig nagy odafigyeléssel és kedvességgel fordult hozzánk. A vizsgálatok fájdalommentesek és kellemes hangulatúak. Biztosan állítom, hogy a legjobb Nőgyógyászhoz van szerencsém! :)

Köszönöm!


(22) Patrícia
2020

Kedves Doktornő,

Ajkán jártam önnél csak egy vizsgálat és szűrés kapcsán. A váróterem és a környezet esztétikus, megnyugtató valamint a rendelő s könnyen megtalálható.

A doktornő nagyon kedves, közvetlen és segítőkész. A vizsgálattól nagyon féltem de felesleges volt. Kérdéseimre is készségesen válaszolt.
Örülök, hogy megismerhettem. Minden nőtársamat arra buzdítok, hogy nyugodt szívvel látogassa meg a doktornőt. Garantáltan szakmailag felkészült, profi orvost és egy nagyon kedves,vidám embert ismerhet meg személyében.

Köszönöm!

(21) Izabella
2020

Tisztelt Doktornő!

Néhány hete jártam a hévízi rendelésén. Szép környezetben, barátságos rendelőben fogadott. Nagyon felkészült, türelmes és kedves volt, igazi szakember. Nagyon örültem, hogy meghallgatott, és láttam, hogy a megoldásokat keresi.

Köszönöm az empatikus hozzáállását, és nagyon sok sikert kívánok Önnek (Hévízen is)!

(20) barbara
2019

Nagyon féltem az első vizsgálattól.Nem volt okom rá.Köszönöm a doktornőnek hogy elterelte a figyelmem,és semmi rossz élmény nem volt.

(19) Bódis Veronika
2017
email

Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mindig mosolyog,kedves,szakmailag felkészült. A kérdésekre válaszol. A vizsgálatok nem fájnak.A 2.várandóságom alatt segített a vizsgálatok megszervezésében,amit nagyon köszönök és nagyon hálás vagyok! Nagyon köszönöm a segítségét,támogatását kislányommal kapcsolatosan!
Mindenkinek csak ajánlani tudom! A legjobb orvos,akit ismerek!

(18) svájci
2017
url  email

Kedves Doktor nö! köszönjük a segítségét és tanácsait! Remélem a szüléssel is minden rendben lesz :)

(17) Csipszer Zsuzsanna
2016

Ma voltam először a Doktornőnél.Nagyon ízlésesen kialakított váróterembe érkeztem.Kis várakozás után a rendelőbe lépve kedves mosollyal fogadott.Miután alaposan kikérdezett a panaszaimmal kapcsolatban,megkezdte a vizsgálatot,közben mindenről tájékoztatott,kérdéseimre válaszolt.Ezután átbeszéltük,hogy mi a további teendő.Nagyon szimpatikus volt,hogy számomra érthetően és türelmesen magyarázta el a problémámat.Nagyon jó érzés volt érezni a törődést és biztos vagyok benne,hogy a legjobb orvost választottam!Mindenkinek bátran ajánlom,hogy bármilyen nőgyógyászati problémával Hozzá forduljon!A szakmai tudása,kedvessége,közvetlensége igazán jó alapja a gyógyulásnak!

(16) Hedvig
2016
email

Nem könnyű megtalálni azt az orvost,aki szakmailag,emberileg is maximálisan a betege mellé áll.Különösen fontosak a fenti erények az intim gyógyászatban,a nőgyógyászatban.Évek óta szenvedek korai menopausaban a vele járó kellemetlen,fájdalmas tünetekkel.Mindig jó előre fel kell készülnöm lelkileg a vizsgálatra,de a doktornő figyelmessége,gyengédsége szinte fájdalom mentessé teszi a kötelező "beavatkozásokat".Nagyon örülök,hogy Csalló dr.nő személyében megtaláltam legmegfelelőbb orvost,aki még hét végéjén is foglalkozik a betegeivel,keresve a hatékony kezelési módokat,várva a visszajelzéseket.Mindenkinek meleg szîvvel ajánlom ,főleg azon nőtársaimnak,akik hasonló problémákkal küzdenek.Nem kell félni a vizsgálatoktól,a legjobb kezekben lesznek!

(15) irén
2016
email

Mindenkinek ilyen orvost kìvànok egyszer voltam hozzà de màr az első alkalommal olyan volt mintha évek óta hozzà jàrnék a vizsgàlat baràti hangulatban tellik nagyon kedves és szakmailag a legjobbak közzé tartozik bàtran menjen mindenki .!!!!!!!!

(14) Regina
2015
email

Mindenkinek ilyen orvost kivanok! Mar tobb helyen jartam, a legdragabb helyektol a szakrendeloig, de sehol sem voltak velem olyan empatikusak, figyelmesek mint a doktorno. Keszseggel meghallgatja a beteg minden problemajat, es nem felvallrol veve,hanem igen is mindent megteve, kivizsgalva, kovetve a gyogyulast segit a panaszok megoldasaban. Alapos, kedves, megerto, korrekt arakkal!

(13) Nóra
2015
email

Nagyon szépen köszönöm, hogy bármikor fordulhatok Önhöz, mindig van legalább egy jó tanács és sok-sok kedves szó és amiben csak tud, mindig segít.


(12) anartina
2015

Nagyon hosszú nőgyógyász nélküli évek után mentem el a doktornőhöz, betegesen féltem a nőgyógyászoktól egy korábbi rossz élmény miatt. Már a kézfogásnál éreztem hogy jó helyre jöttem. Nagyon kedves, emberséges, éreztem hogy segíteni akar a félelmemen és rajtam. Bár nem túl jó híreket (is) kaptam , mégis örülök hogy elmentem mert most már tudom mivel állok szemben és megpróbálok tenni ellene. Mindenkinek azt ajánlom, hogy ne féljen,és járjon rendszeresen nőgyógyászhoz. Ha pedig nagyon fél, akkor a doktornőhöz menjen :)

(11) Marianna
2015
email

Köszönök mindent

(10) Leendő anyuka
2014

A Doktornőt mindenkinek csak ajánlani tudom!Ő IGAZI ORVOS!!!!Segítőkész és nagyon lelkiismeretes. Hozzá akkor is fordulhattam mikor a többi orvos szóba sem állt velem!(karácsony)Nélküle már lehet hogy elvetéltem volna.De hála neki minden rendben van. Örök hálám érte Doktornő!

(9) Alexandra
2013

Doktornőt nagyon sokáig személyesen nem ismertem, de interneten keresztűl is teljes odaadással, és lelki ismeretesen próbált nekem segíteni. Én külföldön élek, biztosítás nélkül, és ha doktornő nincs, akkor lehet, hogy mai napig nem járunk utána annak, hogy mi az oka a folyamatos görcseimnek, fájdalmaimnak. Idejét nem sajnálva segített, és tett meg mindent azért, hogy a magyarországi látogatásom alatt mindent elintézhessünk. Én még nemhogy nőgyógyásszal, de orvossal nem találkoztam, aki ilyen természetes, tisztaszívű, és megértő lenne. Bármikor, Bárkinek, Bárhol ajánlanám, és bárcsak minden orvos ilyen lenne. Köszönöm, Köszönöm, és Köszönöm!

>