Vendégkönyv


 Név *
 E-mail
 Weboldal
 Üzenet *
* Kötelezõ mezõ

Robotellenőr, és Adatvédelmi tájékoztató
Kérem írja be az itt látható betű-szám sort!
A vendégkönyv-bejegyzés elküldésével tudomásul veszi, hogy a megadott név harmadik fél számára semmilyen esetben sem kerül átadásra, valódiságát nem ellenőrizzük, így anoním módon is írhat a vendégkönyvbe. Az email cím mező kitöltése nem kötelező. Az elküldött vendégkönyv-bejegyzés publikus lesz, bárki számára olvasható, aki a honlapot böngészi. Bejegyzésének, adatainak a törlését bármikor kérheti a rendelo@drcsallomaria.hu email-címre történő üzenet küldéssel.
5 + 4=

(38)
<
(8) Illés Attiláné Tünde
2013
email

Csak ajánlani tudom a doktornőt,közvetlen,segítőkész,nagyon kedves.Bátran keresd fel.Üdv:Tünde Kisapáti

(7) boldoganyuka
2013

Én 280 km.-t utaztam, hogy az ajkai kórházban 'nyaralhassak', de örök emlék marad... Rosszul lettem és a nőgyógyászaton landoltam. A doktornő épp egy 32. héten született újszülöttet mentett meg. Fáradtan, kimerülten csak egy kevés türelmet kért, hogy egy szőlőcukrot bekaphasson és megvizsgált. Méhen kívüli terhesség gyanujával bent tartott és egy készenlétes kollégától konzíliumot kért (Őt első látásra motorosnak gondoltam, mint orvosnak). Később úgy döntöttek megműtenek.2 kimenetele lehetett: a folyadék a hasamban méhen kívüli terhesség eredménye vagy pedig egy ciszta rupturált viszont akkor gyermeket várok. Amikor felébredtem ketten mosolyogtak rám:a párom és az Őrangyalom. Gyermeket vártam, csak akkor még olyan kicsi volt a magzat, hogy ultrahangon nem lehetett látni, de az altatást és a műtétet mindvégig ennek lehetőségnek a tudatában végezték. Azóta eltelt fél év s az orvosok mind Ajkán, mind a szülővárosomban végigkövették a terhességem. Ha a Teremtő is úgy akarja, hamarosan egy pici lány reménybeli boldog édesanyja leszek. A születést is szeretném a szívembe zárt orvosokkal átélni, de sajnos sok minden változott. Nem lehet tudni választhatok-e majd orvost és ha igen választhatom-e azokat akiknek a kicsi lány életét köszönhetem. Ez még a jövő... de, Köszönet Doktornő, Őrangyal, azóta Barátnő: Dr. Csalló Mária És köszönet Doktorúr, akit motorosnak hittem: Dr. Stark Gábor És köszönet a kórháznak is a Ny-magyarországi ellátásért! Kívánom, hogy ezekre az Emberekre sokáig büszkék lehessenek!

(6) rnemicskovaleria
2013

Nagyon kedves, és jó nőgyogyász. mindig mindent alapossan elmagyaráz az embernek. Én nagyon szerettem.

(5) cinkas
2013

Kitűnő szakember, rendkívül alapos, korrekt és nagyon empatikus! Első terhességem óta, 14 éve el sem tudom képzelni, hogy máshoz forduljak magam, vagy lányaim nőgyógyászati kérdéseivel!

(4) ~Vendég
2013

Köszönöm, hogy megismerhettem. Sajnos csak a terhességem utolsó szakaszában találkoztunk, de nélküle a babám nagy bajban lett volna. Nagy örömmel ajánlom Mindenkinek!

(3) Anikó
2013

Rendkívül kedves,vizsgálatok alkalmával precíz,pontos és nagyon odafigyel minden apró dologra.Tisztelem és megbízom a Doktornőbe :)

(2) ~Vendég
2013

Dr Csallo Maria! Lelkiismeretes, igen nagy tudas birtokosa! Szereny es kozvetlen, baratsagos. Mindent megtesz, hogy meggyogyuljon a betege. Nagyon szeretem! KOszonom, hogy van! SZasza

(1) beke.kata
2013

Azt gondolom, hogy ez a legjobb és legmegrendítőbb :) dolog az életben egy nő számára! Örülök, hogy Ő volt ott! Most is Őt választanám! ♥ Köszönettel tartozom Neki!

<